Kedvenc növényeim - Fotópályázat

Kiss Ferenc a Növényi Biodiverzitásért Alapítvány

Víziéleközösség
Vadgyümölcsös
Szibériai Nőszirom  Mocsári Kutyatejjel

A „Kiss Ferenc a Növényi Biodiverzitásért Alapítvány” fotópályázatot hirdet diákok számára. A pályázat keretében személyenként legfeljebb 3, növényt ábrázoló saját felvételt várunk. A felvételekhez kérjük mellékelni a következőket:
1. a fotózás ideje (nap, hó, év, óra),
2. a felvételt készítő személy neve, életkora (év/osztály) és elérhetősége,
3. a lefényképezett növény neve és saját szavakkal megfogalmazva annak leírása, amit tud róla a fényképező személy,
4. és kérjük azt is leírni, hogy miért kedveli a fotón szereplő növényt.
A felvételek készítése tetszés szerinti eszközzel történhet, de beküldeni jpg, png, bmp vagy tif formátumban kérjük, 300dpi (vagy annál nagyobb) felbontással.

A felvételeket digitális úton várjuk az Alapítvány e-mail címén: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Kérdés esetén szintén ide várjuk a leveleket.
A pályaművek beküldési határideje 2021. október 22.

A pályaműveket elbíráló zsűri tagjai a kuratórium tagjain kívül még biológust, fényképészt és iskolai oktatót is magában foglal. Az elbírálásnál a korosztályi sajátosságokat is figyelembe vesszük.

A pályázaton 1. helyezést elért személy 50.000, a 2. díjazott 30.000, a 3. díjas 10.000 Ft jutalomban részesül. A beérkezett felvételeket anonim módon (név és elérhetőség nélkül) az Alapítvány honlapján bemutatjuk, és a látogatók szavazata alapján 10.000 Ft-os közönségdíjat is adunk.
A jutalmak átadásának a módját a megadott elérhetőségen keresztül fogjuk egyeztetni. A honlapon maradó képeket az Alapítvány választja ki, és a pályázat lezártával névvel teszi közzé.

A pályázók a pályázat benyújtásával hozzájárulnak ahhoz, hogy munkáik a közönségszavazás elősegítése érdekében az Interneten minden korlátozás és külön alkotói díjigény nélkül közzétételre kerüljenek, ill. a kiválasztott felvételek ugyanilyen feltételekkel az Alapítvány honlapján maradjanak. A közönségszavazásra a honlapon, október 1-22 között kerül sor, és itt lesz majd olvasható ennek tájékoztatója is.

© 2021 Bíborsáfrány

Hírlevél
Joomla Extensions powered by Joobi

Email

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.